برگزاری دوره آموزشی تخمین عدم قطعیت اندازه گیری آزمون های میکروبیولوژی صنایع غذایی

اشتراک گذاری
دوره آموزشی تخمین عدم قطعیت اندازه گیری آزمون‌های میکروبیولوژی صنایع غذایی در آزمایشگاه‌های شرکت خاک آزما نگین به مدت ۱۲ ساعت برگزار گردید.
 

مدرس دوره: مهندس مصطفی دستمردی

تاریخ برگزاری دوره: ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۲

سرفصل مطالب ارائه شده در این دوره آموزشی:
– مقدمه‌ای بر عدم قطعیت اندازه گیری در آزمون های میکروبیولوژی
– آشنایی با مفاهیم عدم قطعیت در اندازه گیری
– انواع آزمون ها از نظر الزامات مربوط به تخمین عدم قطعیت
– رویکردهای برآورد عدم قطعیت اندازه گیری در آزمون های کمی میکروبیولوژی
– محاسبه عدم قطعیت در آزمون های کمی میکروبیولوژی مطابق استاندارد ISO 19036
– تخمین عدم قطعیت برای آزمون های بیشترین تعداد احتمالی (MPN)
– محاسبه عدم قطعیت در آزمون های کمی میکروبیولوژی مطابق استاندارد A2LA G108
– نحوه بیان عدم قطعیت اندازه گیری در گزارش نتایج آزمون
 

برگزاری دوره‌ آموزشی محاسبه عدم قطعیت در آزمون‌های میکروبیولوژی

جهت هماهنگی برای برگزاری دوره‌ “محاسبه عدم قطعیت در آزمون‌های میکروبیولوژی” می‌توانید با ما تماس بگیرید.

dastmardi

اين سایت با هدف اشاعه مفاهیم مدیریت كیفیت در زمینه ارائه خدمات آزمايشگاهی و ترويج استانداردهای رایج در اين خصوص نظیر ISO/IEC 17025, ISO 15189 ایجاد شده است. خوانندگان عزيز، سعي می شود در این سایت اطلاعات تخصصی و بروز در زمینه‌های سيستم‌های مدیریت كیفیت در مراكز آزمايشگاهی، استانداردهای بین‌المللی ارائه خدمات آزمايشگاهی، ارزيابی و محاسبه عدم قطعیت اندازه گیری، نمونه‌برداری پذيرشی، كالیبراسیون تجهیزات اندازه‌گیری، طراحی آزمایش‌ها، اعتباربخشی روش‌های آزمون و تضمین كیفیت نتایج آزمون ارائه شود. اميدوارم با همكاري شما عزيزان و علاقه‌مندان، يك پايگاه اطلاعاتي مفيد و معتبر براي علاقمندان بحت مديريت كيفيت در مراكز آزمايشگاهي در ايران ايجاد شود. لذا از ارسال نظرات ، پيشنهادات و مطالب علمي و فني خود دريغ نكرده و به غني‌تر كردن اين سایت براي استفاده كارشناسان و علاقمندان كمك نماييد. بديهي است مطالب و نظرات به اسم ارسال كننده درج خواهد شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *