مديریت كیفیت در مراكز آزمایشگاهی

برگزاری دوره آموزشی تخمین عدم قطعیت اندازه گیری آزمون های میکروبیولوژی صنایع غذایی

اشتراک گذاری
دوره آموزشی تخمین عدم قطعیت اندازه گیری آزمون‌های میکروبیولوژی صنایع غذایی در آزمایشگاه‌های شرکت خاک آزما نگین به مدت ۱۲ ساعت برگزار گردید.
 

مدرس دوره: مهندس مصطفی دستمردی

تاریخ برگزاری دوره: ۱۱ شهریور ماه ۱۳۹۲

سرفصل مطالب ارائه شده در این دوره آموزشی:
– مقدمه‌ای بر عدم قطعیت اندازه گیری در آزمون های میکروبیولوژی
– آشنایی با مفاهیم عدم قطعیت در اندازه گیری
– انواع آزمون ها از نظر الزامات مربوط به تخمین عدم قطعیت
– رویکردهای برآورد عدم قطعیت اندازه گیری در آزمون های کمی میکروبیولوژی
– محاسبه عدم قطعیت در آزمون های کمی میکروبیولوژی مطابق استاندارد ISO 19036
– تخمین عدم قطعیت برای آزمون های بیشترین تعداد احتمالی (MPN)
– محاسبه عدم قطعیت در آزمون های کمی میکروبیولوژی مطابق استاندارد A2LA G108
– نحوه بیان عدم قطعیت اندازه گیری در گزارش نتایج آزمون
 

برگزاری دوره‌ آموزشی محاسبه عدم قطعیت در آزمون‌های میکروبیولوژی

جهت هماهنگی برای برگزاری دوره‌ “محاسبه عدم قطعیت در آزمون‌های میکروبیولوژی” می‌توانید با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *