برگزاری دوره آموزشی آشنایی با الزامات و تغییرات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 در کارخانه آب آشامیدنی نستله پیورلایف

اشتراک گذاری

دوره آموزشی آشنایی با الزامات و تغییرات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 برای آزمایشگاه‌های کارخانه آب آشامیدنی نستله پیورلایف به مدت ۱۶ برگزار گردید.

برگزاری کننده دوره: شرکت مشاوران توسعه کیفیت

محل برگزاری دوره: مازندران – کارخانه آب آشامیدنی نستله پیورلایف

تاریخ برگزاری دوره: ۴ و ۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸
مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی

سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:

۰- مقدمه بر ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017
۱- دامنه کاربرد ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 
۲- استانداردهای مرجع برای ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 
۳- واژگان و تعاریف در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 
۴- مستندسازی الزامات عمومی در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017  
۵- مستندسازی الزامات ساختاری در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 ۶- مستندسازی الزامات منابع در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 ۷- مستندسازی الزامات فرایند در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 

۸- مستندسازی الزامات سیستم مدیریت کیفیت در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 

 

هماهنگی برای برگزاری دوره آموزشی آشنایی با الزامات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 

جهت برگزاری دوره آموزشی آشنایی با الزامات، مبانی و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مطابق با الزامات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017  می‌توانید با ما تماس بگیرید.

 

dastmardi

اين سایت با هدف اشاعه مفاهیم مدیریت كیفیت در زمینه ارائه خدمات آزمايشگاهی و ترويج استانداردهای رایج در اين خصوص نظیر ISO/IEC 17025, ISO 15189 ایجاد شده است. خوانندگان عزيز، سعي می شود در این سایت اطلاعات تخصصی و بروز در زمینه‌های سيستم‌های مدیریت كیفیت در مراكز آزمايشگاهی، استانداردهای بین‌المللی ارائه خدمات آزمايشگاهی، ارزيابی و محاسبه عدم قطعیت اندازه گیری، نمونه‌برداری پذيرشی، كالیبراسیون تجهیزات اندازه‌گیری، طراحی آزمایش‌ها، اعتباربخشی روش‌های آزمون و تضمین كیفیت نتایج آزمون ارائه شود. اميدوارم با همكاري شما عزيزان و علاقه‌مندان، يك پايگاه اطلاعاتي مفيد و معتبر براي علاقمندان بحت مديريت كيفيت در مراكز آزمايشگاهي در ايران ايجاد شود. لذا از ارسال نظرات ، پيشنهادات و مطالب علمي و فني خود دريغ نكرده و به غني‌تر كردن اين سایت براي استفاده كارشناسان و علاقمندان كمك نماييد. بديهي است مطالب و نظرات به اسم ارسال كننده درج خواهد شد.

مطالب مرتبط

۲ دیدگاه‌

  1. جلال اسکندری گفت:

    سلام آقای دکتر
    ممنون از زحمات شما
    لطفا در صورت امکان فایل پاورپوینت استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ در یک کارخانه ماده غذایی را ارسال نمایید.
    با تشکر – جلال اسکندری کارشناس ارشد ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *