بازدیدها: 0

فعالیت: عضو هیئت علمی بازنشسته پژوهشگاه استاندارد، ارزیاب فنی مرکز ملی تأیید صلاحیت، مدرس دوره‌های آموزشی

رشته و مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد ميكروبيولوژي و ايمونولوژي

سوابق كاری: بیش از 30 سال در حوزه ميكروبيولوژي مواد غذایی، آب، آرایشی و بهداشتی و ضدعفونی‌کننده‌ها، ردیابی و شناسایی ارگانیسم‌های تراریخته و آزمون‌های زیست سازگاری

سوابق تدوين استانداردهای ملی: تدوین بیش از 50 استاندارد ملی و مشارکت در تدوین بیش از 100 استاندارد ملی، به‌عنوان رئیس یا عضو کمیسیون یا ویراستار در زمینه‌های میکروبیولوژی، بیولوژی مولکولی، فراورده‌های آرایشی و بهداشتی و ضدعفونی کننده‌ها و موادی ضدمیکروبی

سوابق مشارکت در تدوین استانداردهای بین‌المللی: عضو زیرکمیته بین‌المللی میکروبیولوژی مواد غذایی (ISO/TC 34/SC 9)، میکروبیولوژی و بیولوژی آب و میکروبیولوژی کودها و حاصلخیزکننده‌ها و فراورده‌های آرایشی

دبیر کمیته متناظر زیرکمیته‌های میکروبیولوژی مواد غذایی، بیولوژی و میکروبیولوژی آب

هماهنگ کننده کارگروه 21 از زیرکمیته بین‌المللی میکروبیولوژی مواد غذایی (ISO/TC 34/SC 9/WG 21) و رهبر پروژه شمارش انتروکوک‌ها در مواد غذایی (ISO/CS 21722)

نماینده ایران در اجلاسیه‌های بین‌المللی کمیته میکروبیولوژی غذایی و سایر کمیته‌های به‌صورت حضوری و مجازی

سوابق آموزشی: مدرس دروس استانداردهای میکروبیولوژی مواد غذایی و تضمین کیفیت برای دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی ایران به مدت 5 سال تحصیلی، تدریس در کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی “آزمون‌ها، الزامات و کنترل کیفیت مواد مورد مصرف در آزمایشگاه‌های میکروبیولوژی، تخمین عدم قطعیت آزمون‌های میکروبیولوژی، روش‌های ارزیابی کارایی ضدعفونی‌کننده‌ها و مواد ضدمیکروبی از قبیل منسوجات، پلیمر و سرامیک ضدمیکروبی، ردیابی و شناسایی ارگانیسم‌های تراریخته”

سوابق پژوهشی: اجرای بیش از 10 پروژه پژوهشی سازمان ملی استاندارد و به‌عنوان مجری و همکار و مشارکت در پروژه‌های تحقیقاتی سایر سازمان‌ها، مانند ستاد توسعه زیست فناوری، ستاد نانو و انجمن ایمنی زیستی، انتشار بیش از 20 مقاله در نشریات معتبر پژوهشی داخلی و خارجی و ارائه مقالات متعدد در همایش‌های داخلی و بین‌المللی.