برگزاری دوره آموزشی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری برای آزمایشگاه های شرکت لبنیات کاله
دوره آموزشی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری برای آزمون های مربوط به صنایع غذایی با نرم افزار QMSys GUM برای کارکنان آزمایشگاههای شرکت لبنیات کاله به مدت ۱۶ برگزار گردید.
برگزار کننده دوره: شرکت مشاوران توسعه کیفیت
محل برگزاری دوره: آمل – شرکت لبنیات کاله
تاریخ برگزاری دوره: 5 و ۶ شهریور ماه ۱۳۹۷
مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی
سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:
۱- آشنایی با مفهوم عدمقطعیت در اندازهگیری
۲- مراحل محاسبه و تخمین عدمقطعیت
۲-۱- مشخص نمودن اندازهده
۲-۲- استخراج مدل ریاضی
۲-۳- شناسایی منابع ایجاد عدمقطعیت
۲-۳-۱- مقدمهای بر علم آمار
۲-۴- تخمین و محاسبه عدمقطعیت
۲-۴-۱- روشهای گوناگون محاسبه و تخمین عدمقطعیت
۲-۴-۲- روش GUM برای محاسبه عدمقطعیت
۳- حل چند مثال
۳-۱- محاسبه عدمقطعیت در توزین
۳-۲- محاسبه عدمقطعیت با نرم افزار QMSys GUM
تمرین ۱: محاسبه عدم قطعیت برای آزمون تعیین درصد رطوبت موجود در نمونه
۳-۳- محاسبه عدم قطعت در اندازهگیری حجم
3-4- محاسبه عدمقطعیت در تهیه محلول استاندارد کالیبراسیون
تمرین ۲: محاسبه عدم قطعیت برای تهیه محلولهای استاندارد با رقتهای مختلف
۳-۵- محاسبه عدمقطعیت در آزمون تیتراسیون محلول هیدروکسید سدیم
۳-۶- محاسبه عدمقطعیت در اندازهگیری ابعادی
تمرین ۳: محاسبه عدمقطعیت در آزمون تعیین چگالی
۳-۷-محاسبه عدمقطعیت در آزمون اندازهگیری pH
۳-۸- محاسبه عدمقطعیت برای تعیین غلظت اسید سوربیک با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
۴- روش مونت کارلو برای محاسبه عدمقطعیت
۵- گزارشدهی عدمقطعیت
۶- منابع و مراجع
هماهنگی برای برگزاری دوره آموزش تخمین عدم قطعیت اندازه گیری:
جهت هماهنگی برای برگزاری دوره “تخمین عدمقطعیت اندازهگیری با نرمافزار QMSys GUM” میتوانید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید