برگزاری آموزش تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری در شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
![برگزاری آموزش تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری در شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)](https://dastmardi.ir/wp-content/uploads/2024/06/ezgif-1-bfdb64b408.webp)
در این دوره، آموزش تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری با نرمافزار analysis-it برای کارکنان شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) به مدت 8 ساعت برگزار گردید. شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، یک شرکت بزرگ صنعتی است که با تولید و فروش شیر و محصولات شیری در ایران فعالیت میکند. این شرکت با بهرهگیری از تجهیزات پیشرفته و کارکنان حرفهای، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان شیر در ایران شناخته میشود. شرکت پگاه به منظور ارتقاء و به روز نگهداشتن دانش فنی کارکنان بخش کنترل کیفیت خود اقدام به برگزاری دوره آموزش تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری در خرداد ماه 1403 نموده است.
محل برگزاری دوره: تهران – شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
تاریخ برگزاری دوره: 29 خرداد ماه 1403
برگزار کننده دوره آموزشی: شرکت پیشگامان مدیریت پرتو
مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی
![سرفصل دوره برگزاری آموزش تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری در شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)](https://dastmardi.ir/wp-content/uploads/2024/06/ezgif-1-40172bf490-1024x1024.webp)
سرفصل دوره آموزش تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری:
1- مقدمهای بر تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری کیفی؛
2- دستهبندی آزمونهای غربالگری برای صحهگذاری روشهای آزمون؛
3- آشنایی با مفاهیم پایه در تصدیق و صحهگذاری روشهای غربالگری؛
4- اصول کلی و مقدمات لازم برای صحهگذاری روشهای غربالگری؛
5- توانایی تشخیص در آزمونهای کیفی (غربالگری یا باینری)؛
6- حساسیت و اختصاصیت در آزمونهای غربالگری؛
7- استفاده از منحنی ROC در تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری؛
8- بررسی استواری در صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری؛
9- بررسی تکرارپذیری در صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری؛ و
10- منابع و مراجع؛
هماهنگی برای برگزاری دوره آموزشی آموزش تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری:
جهت هماهنگی برای برگزاری دوره “دوره آموزش تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون غربالگری” میتوانید با ما تماس بگیرید.
![](https://dastmardi.ir/wp-content/litespeed/avatar/0da02e9864eebffc012ef97dc8a7449a.jpg?ver=1720883708)
دیدگاهتان را بنویسید