برگزاری دوره آموزشی نمونه برداری پذیرشی در شرکت فرآورده‌های لبنی کاله

IMG 20201023 152303

50

دوره آموزشی نمونه برداری پذیرشی (Acceptance Sampling Plan) برای کارکنان آزمایشگاه‌های شرکت فرآورده‌های لبنی کاله به مدت ۱۶ ساعت برگزار گردید.

محل برگزاری دوره: آمل – شرکت فرآورده‌های لبنی کاله

تاریخ برگزاری دوره: 1 و 2 آبان ماه ۱۳۹۹

مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی

51 52سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:

۱- مقدمه‌ای بر نمونه برداری پذیرشی

۲- الزامات استانداردهای  ISO/IEC 17025:2017 در خصوص نمونه برداری

۳- آشنایی با مفاهیم پایه در نمونه برداری پذیرشی

۴- انواع طرح‌های بازرسی و نمونه‌برداری

۵- انتخاب نمونه به صورت تصادفی

۶- انواع مشخصه‌ها در نمونه برداری

۷- نمونه برداری مشخصه‌های وصفی مطابق با استاندارد ISO 2859-1

– نمونه‌برداری مشخصه‌‌های وصفی مطابق با استاندارد MIL-STD-105E

– نمونه‌برداری مشخصه‌‌های وصفی مطابق با استاندارد ANSI/ASQC Z1.4

۸- نمونه برداری مشخصه های وصفی با استفاده از نرم افزار  Statgraphics 18

۹- نمونه برداری مشخصه های وصفی با استفاده از نرم افزار Minitab 19

۱۰- نمونه‌برداری مشخصه‌های کمی مطابق با استاندارد ISO 3951-1

– نمونه‌برداری مشخصه‌های کمی مطابق با استاندارد MIL-STD-414

– نمونه‌برداری مشخصه‌های کمی مطابق با استاندارد ANSI/ASQC Z1.9

۱۱- تهیه طرح نمونه‌برداری به روش “S” محاسبات مقدماتی

۱۲- معیار پذیرش در نمونه گیری برای حدود مشخصه یک طرفه – روش “S”

۱۳- معیار پذیرش در نمونه گیری برای حدود مشخصه دو طرفه – روش “S”

۱۴- تهیه طرح نمونه برداری به روش “σ”- محاسبات مقدماتی

۱۵- معیار پذیرش در نمونه گیری برای حدود مشخصه یک طرفه – روش “σ”

۱۶- معیار پذیرش در نمونه گیری برای حدود مشخصه دو طرفه – روش “σ”

۱۷- نمونه برداری مشخصه های کمی با استفاده از نرم افزار Statgraphics 18

۱۸- نمونه برداری مشخصه های کمی با استفاده از نرم افزار Minitab 19

IMG 20201023 152152 624

هماهنگی برای برگزاری دوره‌ آموزشی نمونه برداری پذیرشی (ASP):

جهت هماهنگی برای برگزاری دوره‌ “آموزش نمونه گیری پذیرشی (ASP)” می‌توانید با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید