برگزاری دوره آموزشی ارزشیابی عدم قطعیت اندازه گیری در شرکت شیرین عسل

برگزاری دوره آموزشی ارزشیابی عدم قطعیت اندازه گیری در شرکت شیرین عسل

دوره آموزشی ارزشیابی عدم‌قطعیت اندازه‌گیری با نرم افزار QMSYS GUM برای کارکنان شرکت شیرین عسل اساس الزامات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 به مدت 16 ساعت برگزار گردید.

 گروه صنايع غذايي شيرين عسل تنها گروه صنعتي متشكل در زمينه توليد انواع شيريني و شكلات و محصولات كاكائو مي‌باشد كه محصولات متنوع و مرغوبي را براي قشر وسيعي از مصرف كنندگان و طيف گسترده‌اي از مشتريان توليد و توزيع مي‌نمايد. گروه صنايع غذايي شيرين عسل، ضمن ارج نهادن به موضوع كيفيت و مرغوبيت توليدات، به خلاقيت و نوآوري در فعاليت‌ها و توليد محصولات،  توجه خاص مبذول داشته به صورتي‌كه بالغ بر نيمي از فروش كالا در گروه صنايع غذايي شيرين عسل از محل توليداتي تحقق يافته كه در دو سال اخير طراحي، توليد و به بازار مصرف عرضه گرديده‌اند. شرکت شیرین عسل به منظور ارتقاء و به روز نگهداشتن دانش فنی کارکنان آزمایشگاه‌های خود اقدام به برگزاری دوره آموزش ارزشیابی عدم‌قطعیت اندازه‌گیری با نرم افزار QMSYS GUM در آبان ماه 1402 نموده است.

 محل برگزاری دوره: تبریز – شرکت شیرین عسل 

تاریخ برگزاری دوره:  28 و 29 آبان ماه 1402

برگزار کننده دوره آموزشی: آکادمی دکتر دستمردی

مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی

سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی ارزشیابی عدم قطعیت اندازه گیری:

emu 07

هماهنگی برای برگزاری دوره آموزشی ارزشیابی عدم قطعیت اندازه گیری با نرم‌افزار QMSYS GUN:

جهت هماهنگی برای برگزاری دوره‌ “ارزشیابی عدم قطعیت اندازه گیری با نرم افزار QMSYS GUM” می‌توانید با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید