برگزاری دوره آموزشی آشنایی با الزامات و تغییرات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 در کارخانه آب آشامیدنی نستله پیورلایف

IMG 20190425 194618

Screenshot 20190425 194447 PowerPoint

دوره آموزشی آشنایی با الزامات و تغییرات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 برای آزمایشگاه‌های کارخانه آب آشامیدنی نستله پیورلایف به مدت ۱۶ برگزار گردید.

برگزاری کننده دوره: شرکت مشاوران توسعه کیفیت

محل برگزاری دوره: مازندران – کارخانه آب آشامیدنی نستله پیورلایف

تاریخ برگزاری دوره: 4 و ۵ اردیبهشت ماه 1398
مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی

IMG 20190425 193741 690

سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:

۰- مقدمه بر ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017
1- دامنه کاربرد ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 
۲- استانداردهای مرجع برای ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 
۳- واژگان و تعاریف در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 
۴- مستندسازی الزامات عمومی در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017  
۵- مستندسازی الزامات ساختاری در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 ۶- مستندسازی الزامات منابع در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 ۷- مستندسازی الزامات فرایند در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 

۸- مستندسازی الزامات سیستم مدیریت کیفیت در ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 

 

هماهنگی برای برگزاری دوره آموزشی آشنایی با الزامات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 

جهت برگزاری دوره آموزشی آشنایی با الزامات، مبانی و مستندسازی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مطابق با الزامات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017  می‌توانید با ما تماس بگیرید.

 

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سلام آقای دکتر
    ممنون از زحمات شما
    لطفا در صورت امکان فایل پاورپوینت استاندارد ایزو 17025 در یک کارخانه ماده غذایی را ارسال نمایید.
    با تشکر – جلال اسکندری کارشناس ارشد ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دیدگاهتان را بنویسید