برگزاری دوره آموزشی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری برای آزمون‌های شیمیایی در شرکت فرآورده‌های لبنی کاله

IMG 20201017 165247

11

دوره آموزشی ارزیابی عدم‌قطعیت اندازه‌گیری با نرم افزار QMSys GUM‌ بر اساس الزامات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 برای کارکنان آزمایشگاه‌های شرکت فرآورده‌های لبنی کاله به مدت 16 ساعت برگزار گردید.

محل برگزاری دوره: آمل – شرکت فرآورده‌های لبنی کاله

تاریخ برگزاری دوره: 24 و 25 مهر ماه ۱۳۹۹

مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی

12 1 13 1سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:

۱- آشنایی با مفهوم عدم‌قطعیت در اندازه‌گیری

۲- مراحل محاسبه و تخمین عدم‌قطعیت

۲-۱- مشخص نمودن اندازه‌ده

۲-۲-  استخراج مدل ریاضی اندازه‌گیری

۲-۳- شناسایی منابع ایجاد عدم‌قطعیت

۲-۳-۱- مقدمه‌ای بر علم آمار

۲-۴- محاسبه عدم‌قطعیت اندازه‌گیری به روش GUM 

۳- ارائه چند مثال برای محاسبه عدم قطعیت اندازه گیری

۳-۱- محاسبه عدم قطیعت در توزین یک نمونه

۳-۲- آشنایی با قابلیت‌های نرم افزار QMSys GUM Enterprise

تمرین ۱: محاسبه عدم قطعیت برای آزمون تعیین درصد رطوبت موجود

۳-۳- محاسبه عدم قطعیت در اندازه‌گیری حجم

۳-۴- محاسبه عدم قطعیت در تهیه محلول استاندارد

تمرین ۲: محاسبه عدم قطعیت برای تهیه محلول های استاندارد با رقت های مختلف

۳-۵- محاسبه عدم‌قطعیت در آزمون با کروماتوگراف گازی-طیف سنج جرمی GC-MS))

۳-۶- محاسبه عدم‌قطعیت در کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC)

۳-۷- محاسبه عدم‌قطعیت برای اندازه‌گیری pH

۴- روش مونت کارلو برای محاسبه ‎عدم‌قطعیت

۵- گزارش‌دهی‎ ‎عدم‌قطعیت اندازه‌گیری

۶- منابع و مراجع

IMG 20201017 WA0013

هماهنگی برای برگزاری دوره‌ آموزش تخصصی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری:

جهت هماهنگی برای برگزاری دوره‌ “تخمین عدم قطعیت اندازه گیری با نرم‌افزار QMSys GUM‌” می‌توانید با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید