برگزاری دوره آموزشی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری برای آزمونهای کمی در آزمایشگاه میکروبیولوژی در شرکت فرآوردههای لبنی کاله
دوره آموزشی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری برای آزمونهای میکروبیولوژی بر اساس الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 و ISO 19036:2019 برای کارکنان آزمایشگاه های شرکت فرآوردههای لبنی کاله به مدت ۸ ساعت برگزار گردید.
محل برگزاری دوره: آمل – شرکت فرآوردههای لبنی کاله
تاریخ برگزاری دوره: 26 مهر ماه ۱۳۹۹
مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی
سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:
۱- الزامات استاندارد ISO/IEC 17025 در خصوص ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری
۲- رویکردهای گوناگون برای برآورد عدم قطعیت اندازهگیری در آزمایشگاه میکروبیولوژی
۳- آشنایی با مفاهیم پایه در برآورد عدم قطعیت اندازه گیری برای آزمایشگاه میکروبیولوژی
۴- ملاحظات کلی در برآورد عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه میکروبیولوژی
۵- عدم قطعیت فنی در آزمایشگاه میکروبیولوژی (Technical Uncertainty)
۶- عدم قطعیت ماتریکس در آزمایشگاه میکروبیولوژی (Matrix Uncertainty)
۷- عدم قطعیت توزیع در آزمایشگاه میکروبیولوژی (Distributional uncertainties)
۸- تعیین عدم قطعیت استاندارد مرکب و بسطیافته در آزمایشگاه میکروبیولوژی
۹- بیان عدم قطعیت اندازهگیری در گزارشهای آزمون در آزمایشگاه میکروبیولوژی
هماهنگی برای برگزاری دوره آموزش تخصصی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه میکروبیولوژی:
جهت هماهنگی برای برگزاری دوره “تخمین عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه میکروبیولوژی” میتوانید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید