برگزاری دوره آموزشی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری برای آزمونهای کمی در آزمایشگاه میکروبیولوژی در شرکت فرآوردههای لبنی کاله
بازدیدها: 0
دوره آموزشی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری برای آزمونهای میکروبیولوژی بر اساس الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 و ISO 19036:2019 برای کارکنان آزمایشگاه های شرکت فرآوردههای لبنی کاله به مدت ۸ ساعت برگزار گردید.
محل برگزاری دوره: آمل – شرکت فرآوردههای لبنی کاله
تاریخ برگزاری دوره: 26 مهر ماه ۱۳۹۹
مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی
سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:
۱- الزامات استاندارد ISO/IEC 17025 در خصوص ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری
۲- رویکردهای گوناگون برای برآورد عدم قطعیت اندازهگیری در آزمایشگاه میکروبیولوژی
۳- آشنایی با مفاهیم پایه در برآورد عدم قطعیت اندازه گیری برای آزمایشگاه میکروبیولوژی
۴- ملاحظات کلی در برآورد عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه میکروبیولوژی
۵- عدم قطعیت فنی در آزمایشگاه میکروبیولوژی (Technical Uncertainty)
۶- عدم قطعیت ماتریکس در آزمایشگاه میکروبیولوژی (Matrix Uncertainty)
۷- عدم قطعیت توزیع در آزمایشگاه میکروبیولوژی (Distributional uncertainties)
۸- تعیین عدم قطعیت استاندارد مرکب و بسطیافته در آزمایشگاه میکروبیولوژی
۹- بیان عدم قطعیت اندازهگیری در گزارشهای آزمون در آزمایشگاه میکروبیولوژی
هماهنگی برای برگزاری دوره آموزش تخصصی ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه میکروبیولوژی:
جهت هماهنگی برای برگزاری دوره “تخمین عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه میکروبیولوژی” میتوانید با ما تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید