جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات مشاوره
    • مشاوره استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵
    • مشاوره استاندارد ایزو ۱۷۰۴۳
    • مشاوره استاندارد ایزو ۹۰۰۱
    • مشاوره استاندارد ایزو ۱۵۱۸۹
    • مشاوره مدیریت عملکرد برای سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • دوره‌های آموزشی
    • آموزش‌های آزمایشگاهی بر اساس استاندارد ایزو 17025
    • دوره‌های آموزشی ابزارهای کیفیت
    • آموزش‌های آزمایشگاهی بر اساس استاندارد ایزو 15189
    • دوره های آموزشی مدیریتی
  • دانلودها
    • دانلود نرم افزارهای کاربردی
    • دانلود کتاب ها
    • دانلود استانداردها
    • دانلود راهنماها
    • دانلود جزوات آموزشی مفید
    • فروش نرم افزار محاسبه عدم قطعیت اندازه گیری
  • خبرها
  • وبلاگ
  • درباره سایت
  • تماس با ما
آکادمی دکتر دستمردی

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

یا

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:90)

ثبت نام

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:90)
  • 09125446045
  • info@dastmardi.ir
آکادمی دکتر دستمردی
  • خانه
  • خدمات مشاوره
    • خدمات مشاوره

      مشاوره مدیریت عملکرد در سازمان

      1 دوره

      مشاوره استاندارد ایزو 9001

      1 محصول

      مشاوره استاندارد ایزو 17043

      1 محصول

      مشاوره استاندارد ایزو 17025

      1 محصول

      مشاوره استاندارد ایزو 15189

      1 دوره
      • دوره‌های آموزشی
        • دوره‌های آموزشی ابزارهای کیفیت
        • آموزش‌های مراکز آزمون مهارت بر اساس استاندارد ایزو 17043
        • آموزش‌های آزمایشگاهی بر اساس استاندارد ایزو 17025
        • آموزش‌های آزمایشگاهی بر اساس استاندارد ایزو 15189
      • مشاوره استاندارد ایزو 17043
      • مشاوره استاندارد ایزو 15189
      • مشاوره استاندارد ایزو 9001
      • مشاوره مدیریت عملکرد در سازمان
      • کتاب‌ها و راهنماها
      • مشاوره استاندارد ایزو 17025
      • خدمات مشاوره
  • خدمات آموزشی
    • آموزش‌های استاندارد ایزو 17025
      • آشنایی با الزامات استاندارد ایزو 17025
      • مدیریت ریسک و قواعد تصمیم گیری
      • تصدیق و صحه گذاری روشهای آزمون
      • اطمینان از اعتبار نتایج آزمون در آزمایشگاه
      • ارزشیابی عدم قطعیت اندازه گیری به روش GUM
      • آشنایی با روش‌های آماری در مقايسات بين آزمايشگاهی
      • ارزشیابی عدم قطعیت اندازه گیری به روش بالا به پایین
      • ارزشیابی عدم قطعیت اندازه گیری در آزمون های میکروبیولوژی
    • آموزش‌های استاندارد ایزو 15189
      • ارزشیابی عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه پزشکی
      • تصدیق و صحه‌گذاری روش آزمون در آزمایشگاه پزشکی
    • دوره های آموزشی مدیریتی
      • آشنایی با الزامات استاندارد ایزو 9001
    • دوره‌های آموزشی ابزارهای کیفیت
      • کنترل فرایند آماری با نرم‌افزار Minitab
      • طراحی و تحلیل آزمایشها با نرم‌افزار Minitab
      • نمونه برداری پذیرشی با نرم‌افزار Statgraphics
      • تجزیه و تحلیل سیستم اندازه‌گیری با نرم‌افزار Minitab
    • آموزش‌های استاندارد ایزو 17043
      • آموزش روش‌های آماری در آزمون مهارت
  • دانلودها
    • دانلود کتاب ها
    • دانلود راهنماها
    • دانلود استانداردها
    • دانلود فیلم های آموزشی
    • دانلود جزوات آموزشی مفید
    • دانلود نرم افزارهای کاربردی
    • نرم‌افزار محاسبه عدم قطعیت اندازه گیری
  • مقالات
  • خبرهای آکادمی
  • تماس با ما
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
شروع کنید
0

وبلاگ

آکادمی دکتر دستمردی > انتشارات > فهرست استانداردهای ملی و روشهای آزمون مورد استفاده در صنایع غذایی

فهرست استانداردهای ملی و روشهای آزمون مورد استفاده در صنایع غذایی

09/05/1393
ارسال شده توسط dastmardi
انتشارات

در جدول زیر فهرست استانداردهای ملی و روشهای آزمون مورد استفاده در صنایع غذایی آورده شده است متن کامل این استانداردها از لینک زیر قابل دانلود است:

 دانلود متن کامل استانداردهای ملی ایران

 

ادویه و چاشنی- زیره سبز – ویژگیها۱۴
نمک طعام – ویژگیها و روشهای آزمون۲۶
ادویه و چاشنی – خردل – ویژگیها و روشهای آزمون۲۴۶
ادویه و چاشنی – فلفل سفید – ویژگیها۲۵۱
ادویه و چاشنی – فلفل سیاه – ویژگیها۲۵۱-۱
ادویه و چاشنی – زردچوبه در سته و ساییده (گرد) – ویژگیها۲۵۲
ادویه – روش آزمایش۲۵۳
زعفران – ویژگیها۲۵۹-۱
زعفران – روشهای آزمون۲۵۹-۲
ادویه و چاشنی- هل – ویژگیها۳۲۰
ادویه و چاشنی- سرکه – ویژگیها۳۵۵
ادویه – نمونه برداری۵۱۲
ادویه و چاشنی – زنجبیل – ویژگیها و روشهای آزمون۵۳۶
مواد غذایی – رنگهای مجاز خوراکی- فهرست و ویژگیهای عمومی۷۴۰
ادویه و چاشنی – دارچین – ویژگیها۷۹۹
مواد غذایی – امولسیفایرها و استابیلایزرهای مصرفی۹۴۹
نگهدارنده های مجاز خوراکی۹۵۰
مواد غذایی – طعم دهنده های مجاز خوراکی – ویژگیها۹۵۲
صمغ های مجاز خوراکی – ویژگیها۹۶۸
ادویه و چاشنی – رازیانه تلخ – ویژگیها۹۹۳
ادویه و چاشنیها – اندازه گیری عصاره اتری غیر فرار۱۰۳۱
ادویه و چاشنیها – اندازه گیری مواد خارجی۱۰۳۲
میخک درسته و ساییده – ویژگیها۱۰۵۸
سبزیها – گشنیز درسته و ساییده (گرد گشنیز) – ویژگیها۱۰۶۰
سبزیها – نعناع خشک شده – ویژگیها۱۱۵۷
ادویه و چاشنی – زیره سیاه و زیره زرد – ویژگیها و روشهای آزمون۱۱۸۶
نمک ید دار – روش آزمون – بسته بندی و نشانه گذاری۱۱۹۵
ادویه چاشنی – اندازه گیری، رطوبت۱۱۹۶
ادویه و چاشنی – روش تعیین خاکستر کل۱۱۹۷
ادویه و چاشنی – استاندارد اندازه گیری خاکستر نامحلول در اسید۱۲۵۳
شیرین کننده های مصنوعی – مواد افزودنی-۱۳۰۲
ادویه و چاشنی – روش اندازه گیری عصاره الکلی۱۳۶۲
ادویه و چاشنی ها – روش تعیین مقدار آلودگی۱۳۶۵
ادویه و چاشنی- سرکه – روشهای آزمون۱۳۹۴
ادویه و چاشنی- پودر کاری – ویژگیها و روشهای آزمون۱۴۴۰
ادویه و چاشنی – روش اندازه گیری عصاره محلول در آب سرد۱۶۱۹
آنتی اکسیدانها – ویژگیها و تشخیص خلوص۱۶۲۴
ادویه و چاشنی – دانه کرفس – ویژگیها۱۷۲۵
ادویه و چاشنی – چیلی و کاپسیکوم (درسته و گرد) – ویژگیها۱۷۲۶
ادویه و چاشنی – تعیین نمونه گردی جهت آزمون۱۷۲۷
وانیل – ویژگیها۱۸۱۶
ادویه و چاشنی – استاندارد اندازه گیری خاکستر نامحلول در آب۱۸۱۷
ادویه و چاشنی – روش تعیین مقدار روغنهای فرار۱۸۱۸
اسید اسکوربیک مورد مصرف صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۲۰۵۶
آنزیم پکتیناز- روش اندازه گیری فعالیت آنزیمی۲۲۰۰-۹
اسانس – تعیین نقطه انجماد – روش آزمون۲۲۷۴-۱۳
اسانس – تعیین الکلهای آزاد نوع اول و دوم بوسیله استیله کردن در پیریدین – روش آزمون۲۲۷۴-۱۴
اسانس – اسانس های دارای الکلهای نوع سوم – تعیین الکلهای آزاد از طریق تعیین ارزش استری پس از استیله کردن در پیریدین – روش آزمون۲۲۷۴-۱۵
سبزیها – برگ بو – ویژگیها۲۲۷۵
ادویه و چاشنی – نامگذاری۲۲۷۷
ادویه و چاشنی – تمبر هندی – ویژگیها۲۲۷۸
وانیلین – ویژگیها۲۳۰۰
سبزیها – سیر خشک – تعیین مقدار سولفور آلیل۲۳۰۷
ادویه و چاشنی – پیپرین در فلفل – تعیین مقدار۲۳۲۲
ادویه و چاشنی – تمبر هندی – عصاره – ویژگیها۲۳۴۰
مایونز و سسهای سالاد – ویژگیها۲۴۵۴
ترشی ها – ویژگیها۲۴۶۰
ادویه و چاشنی – جوزبویا و پوست آن – ویژگیها۲۴۷۵
ادویه و چاشنی – پودر پاپریکا – ویژگیها۲۴۷۶
ادویه و چاشنی – دارچین – ویژگیها۲۵۱۵
ادویه و چاشنی – روش آزمون میکروسکوپی گرد پاپریکا۲۵۱۶
سس گوجه فرنگی – ویژگیها۲۵۵۰
خمیر مایه نان – ویژگیها و روشهای آزمون۲۵۷۷
ادویه و چاشنی – بادیان رومی – ویژگبها۲۵۹۸
ادویه و چاشنی – آویشن – ویژگیها۲۵۹۹
ادویه ساییده شده (آسیاب شده) – تعیین درجه نرمی۲۶۰۰
رنگ های افزودنی (آلی مصنوعی) در مواد خوراکی – روش آزمون (جداسازی و تشخیص)۲۶۳۲
مواد غذایی – رنگ های افزودنی (محلول در روغن) در مواد خوراکی به روش کروماتوگرافی ستونی۲۶۳۳
مواد غذایی – رنگ-های افزودنی قطرانی در مواد خوراکی (روش آزمون)۲۶۳۴
ادویه و چاشنی – زردچوبه – تعیین مقدار قدرت رنگی – روش اسپکتروفتومتری۲۶۵۰
وانیل – واژه-نامه۲۷۵۰
ادویه و چاشنی – روش تعیین مقدار پیرین در فلفل بروش اسپکتروفتومتری۲۷۵۲
صمغ آگار غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۲۸۷۲
بیکینگ پودر – ویژگیها۲۸۷۹
اسید فسفریک قابل مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۲۸۸۴
ادویه – آیین کار آماده-سازی و بسته-بندی۲۸۸۹
سس مایونز و سس سالاد – ویژگیها و روش های آزمون میکروبی۲۹۶۵
ادویه – آیین کار پرتودهی۳۱۰۲
سبزیها – ترخون خشک – ویژگیها۳۱۵۲
ادویه و چاشنی – رازیانه شیرین – ویژگیها۳۱۷۴
ادویه و چاشنی – چیلی – تعیین اندیس اسکریل۳۱۸۹
ادویه و چاشنی – پاپریکا – تعیین مقدار تام مواد رنگی طبیعی در گرد پاپریکا۳۱۹۰
سبزیها – شنبلیله درسته و ساییده “گرد” – ویژگیها۳۲۲۷
سبزیها – مرزه تابستانی – ویژگیها۳۳۵۸
سبزیها – مرزه زمستانی – ویژگیها۳۳۵۹
سدیم کربوکسی متیل سلولز مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۳۷۶
متابی سولفیت سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۳۷۷
اسید پروپیونیک مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۳۷۸
ادویه و چاشنی – خردل – گرد – ویژگیها۳۴۰۴
ادویه و چاشنی – چیلی – کالپسائی سینویید تام بوسیله کروماتوگرافی(HPLC)-تعیین مقدار۳۴۱۳
بذر زیره سیاه – ویژگیها و روشهای آزمون۳۴۷۱
سیترات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۴۷۲
ژلاتین مورد مصرف در صنایع غذایی-۳۴۷۴
فسفریک اسید برای مصارف صنعتی و غذایی: اندازه گیری کلرید موجود – روش پتانسیومتری۳۴۷۹
فسفریک اسید و سدیم فسفاتها برای مصارف صنعتی و غذایی اندازه گیری فلویور موجود۳۴۸۵
فسفریک اسید برای مصارف صنعتی و غذایی – اندازه گیری وانادیم موجود – روش طیف سنجی۳۴۸۶
فسفریک اسید برای مصارف صنعتی و غذایی تعیین اکسیدهای نیتروژن موجود – روش طیف سنجی۳۴۸۷
آرد و فرآورده های آردی – مواد افزودنی مجاز – ویژگیها۳۴۹۴
نارگیل – اسیدهای چرب تقطیر شده – ویژگیها۳۵۶۱
بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۵۶۲
لیسیتن خوراکی – ویژگی و روشهای آزمون۳۵۶۷
پلی فسفات های سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۵۷۱
سبزیها – پونه کوهی – ویژگیها۳۵۸۲
سبزیها – سرو کوهی (ازبر) – ویژگیها۳۵۸۳
نیترات سدیم مورد مصرف صنایع غذایی – ویژگی ها و روش های آزمون۳۶۱۵
صمغ عربی (آکاسیا) – ویژگی ها و روش های آزمون۳۶۱۶
سوربات پتاسیم مورد مصرف صنایع غذایی – ویژگی ها و روش های آزمون۳۶۱۷
پکتین مورد مصرف – صنایع غذایی – ویژگیها و روش-های آزمون۳۶۲۴
نیتریت سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۶۴۵
زعفران – روش نمونه برداری۳۶۵۹
ادویه و چاشنی – ویژگیهای بهداشتی و میکروبیولوژیک ادویه مورد مصرف خانگی و اماکن عمومی۳۶۷۷
یدید پتاسیم خوراکی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۶۹۵
یدات پتاسیم خوراکی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۶۹۶
ادویه و چاشنی – بادیان ختایی – ویژگیها۳۷۱۴
ادویه و چاشنی – کاسیا – ویژگیها۳۷۱۵
ادویه و چاشنی – مرزنگوش خشک شده – ویژگیها۳۷۱۶
نمک طعام – اندازه گیری خلوص (درصد جرمی کلرور سدیم)۳۷۶۹
نمک طعام – اندازه گیری مواد نامحلول در آب۳۷۷۰
نمک طعام – اندازه گیری کاهش جرم دمای ۱۱۰ درجه سلسیوس۳۷۷۱
سوربیتول مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۹۱۱
بوتیل هیدروکسی آنیزول مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۹۱۲
صمغ گوار مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۳۹۱۳
سبزیها – الکیل کوهی – ویژگیها۳۹۵۵
سبزیها – ریحان خشک – ویژگیها۳۹۵۶
گلیسیرین خوراکی – ویژگیها و روش های آزمون۴۰۲۸
نمک خوراکی – روشهای یددار کردن و ویژگیهای ماشین آلات آن۴۰۴۵
نمک طعام – روش اندازه کلسیم و منیزیم۴۰۵۸
ادویه و چاشنی – گلپر – ویژگیها و روشهای آزمون۴۱۸۵
جوش شیرین (بی کربنات سدیم) خوراکی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۲۷۰
بی کربنات آمونیوم خوراکی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۳۱۳
ادویه و چاشنی – اندازه گیری کاپسایی سینویید تام در چیلی و اولیورزین های آن به روش اسپکترومتری۴۳۵۴
ادویه و چاشنی – فلفل سبز خشک – ویژگیها۴۳۵۵
ادویه و چاشنی – مریم گلی خشک – ویژگیها۴۳۵۶
روغنها و چربیها- کلزا – اندازه گیری مقدار کلروفیل به روش اسپکترومتری۴۳۸۰
اسید مالیک مورد مصرف صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۳۸۳
متیل پارابن مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۳۸۴
اسید فوماریک مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۳۸۵
ادویه و گیاهان خوشبوی خشک شده – آیین کار بهداشتی تهیه۴۳۸۹
ادویه و چاشنی – زنجبیل و الیورزین های آن – اندازه گیری جینجرول و شوگل ها۴۵۲۱
سبزیجات کاکوتی خشک – ویژگیها و روشهای آزمون۴۵۲۶
سس خردل۴۵۵۲
اسید تارتاریک مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۶۱۶
ال سیستین مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۶۱۷
اسید لاکتیک مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۶۱۸
ادویه و چاشنی – نامگذاری گیاه شناسی۴۶۹۶
دی استات سدیم مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۷۰۳
ال – گلوتامات تک سدیمی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۷۰۴
گلیسین مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۷۳۱
ال لیزین مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۷۳۲
ال سیستیین منوهیدروکلراید مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۷۳۳
بیوتین مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۷۵۱
ال متیونین مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۷۵۲
ال گلوتامیک اسید مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۴۷۹۲
اسید سوربیک و سوربات پتاسیم در فرآورده های خوراکی – روش اندازه گیری۴۸۲۵
آنزیم های متداول در صنایع غذایی و کاربرد آنها – فهرست بندی۴۸۶۹
پتاسیم اسسولفام مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای ازمون۴۹۴۷
دکسترین مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۵۰۰۹
کربنات منیزیم خوراکی – ویژگیها و روشهای آزمون۵۰۴۷
پتاسیم اسسو لفام در فرآورده های رژیمی – روش آزمون۵۰۴۸
تری کلسیم فسفات خوراکی – ویژگیها و روشهای آزمون۵۰۷۱
بسته بندی – تجهیزات و تاسیسات کارگاههای بسته بندی زعفران – آیین کار۵۰۹۷
سبزیها – بادرنجبویه – ویژگیها۵۱۰۲
ادویه و چاشنی – زوفا – ویژگیها۵۱۰۴
روغنها و چربیهای خوراکی – روش اندازه گیری نقطه ذوب به روش وایلی۵۱۱۱
وانیل – روشهای آزمون۵۱۸۴
سس ماکارونی با سویا – ویژگیها و روشهای آزمون۵۲۱۶
سس ماکارونی با سویا – ویژگیها و روشهای آزمون۵۲۱۶
زعفران – آیین کار برداشت و فرآوری تا قبل از بسته بندی-۵۲۳۰
گل محمدی – ویژگیها و روشهای آزمون گرد گلبرگ۵۳۱۰
رنگهای افزودنی مصنوعی مجاز خوراکی – روشهای آزمون۵۳۱۷
هگزان مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۵۳۱۸
ویتامین – مکملهای خشک – اندازه گیری تیامین – ریبوفلاوین،پیریدوکسین،نیاسین و اسیدفولیک بروش کروماتوگرافی منابع با کارآیی بالا۵۳۳۳
عناب – آیین کار خشک کردن۵۴۳۰
نمک طعام – فروسیانید سدیم – پتاسیم یا کلسیم روش اندازه گیری بر حسب یون فروسیانید۵۵۵۰
نمک طعام – فروسیانید مصرفی – ویژگی ها و روشهای ازمون۵۵۶۰
ادویه و چاشنی- سماق – ویژگیها و روشهای آزمون-۵۵۶۳
گلرنگ – ویژگیها و روشهای آزمون-۵۵۶۴
زعفران – ویژگیهای میکروبی و روشهای آزمون۵۶۸۹
اسید فسفریک برای مصارف غذایی – اندازه گیری کلسیم(روش جذب اتمی با شعله)۵۷۴۱
بی کربنات آمونیوم خوراکی – اندازه گیری دی اکسید کربن (روش تیترومتری)۵۷۴۲
بی کربنات آمونیوم مصرفی در صنایع غذایی روش آزمون قلیاییت (روش حجمی)۵۷۴۳
گلاب – ویژگیها وروشهای آزمون۵۷۵۹
سس تند فلفل قرمز – ویژگیها و روشهای آزمون۵۸۷۸
لیمو ترش – گرد – ویژگیها و روشهای آزمون۶۰۰۳
مواد غذایی – افزودنیها – دی ال آلفاتوکوفرول – ویژگیها و روشهای آزمون۶۰۱۴
ماکارونی- مالتودکسترین – ویژگیها وروشهای آزمون۶۰۹۱
ال – آرژینین مورد استفاده در صنایع غذایی ویژگیها و روشهای آزمون۶۰۹۲
انیورپنول مورد استفاده در صنایع غذایی ویژگیها و روشهای آزمون۶۰۹۳
گزانتان گام مورد استفاده در صنایع غذایی ویژگیها و روشهای آزمون۶۰۹۴
پروتیین های گیاهی – راهنمای کلی برای استفاده در صنایع غذایی۶۰۹۷
عصاره مالت – ویژگیهای میکروبی و بهداشتی۶۰۹۸
نیاسین – مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون۶۱۱۲
ادویه و چاشنی- تمبر هندی – ویژگیهای میکروبیولوژی و روشهای آزمون۶۱۶۰
شیرین بیان-اندازه گیری اسید گلیسیریزیک در عصاره به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا – روش آزمون۶۶۹۹
زعفران – راهنمای  استقرار سیستم تجزیه وتحلیل عوامل خطرزا و  نقاط کنترل بحرانی  از مرحله برداشت تا بسته بندی – آیین کار۶۷۶۲
مواد غذایی- مواد افزودنی کف زداهای مجاز مصرفی در فرآیند – فهرست اجزاء۶۸۹۶
پروتئین گیاهی و فرآورده های آن ـ  پودر کتلت ـ ویژگیها و روشهای آزمون۶۹۳۵
ادویه و چاشنی – اندازه گیری ترکیبات پیپرین در فلفل وعصاره های آن با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) – روش آزمون۶۹۴۰
مواد غذایی- مواد افزودنی _ استات آلفا توکوفریل – ویژگیها و روشهای آزمون۶۹۵۸
زعفران- تعیین اسانس – روش آز مون۷۰۰۱
آنغوزه شیرین- روش شناسائی شیره خرما- ویژگیها و روشهای آزمون۷۰۶۰
سس های امولسیونی – تعیین زرده تخم مرغ به روش کینولین فسفر مولیبدات – روش آزمون۷۲۷۳
ریبوفلاوین به کاربردنی در صنایع خوراکی – ویژگیها و روشهای آزمون۷۶۳۲
اسید فولیک مورد مصرف در صنایع خوراکی – ویژگیها و روشهای آزمون۷۶۳۳
سس سویا-ویژگی ها و روشهای آزمون۷۷۲۰
لیمو ترش خشک شده-ویژگیها و روش های آزمون۷۹۳۱
مواد غذایی-مواد افزودنی-دی اکسید تیتان خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون۸۰۱۹
مواد غذایی-مواد افزودنی-دی ال متیونین-ویژگی ها و روش های آزمون۸۰۲۰
مواد غذایی-مواد افزودنی-پودر(گرد)فروکتوز خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون۸۰۲۱
مواد غذایی-مواد افزودنی-پودر(گرد)لاکتوز خوراکی-ویژگی ها و روش های آزمون۸۰۲۲
مواد غذایی-مواد افزودنی-بتا کاروتن-ویژگی ها و روشهای آزمون۸۰۲۳
مواد غذایی-مواد افزودنی-بتا کاروتن۱۰درصد خوراکی محلول در آب-ویژگی ها و روش‌های آزمون۸۰۲۴

 

 

 

آواتار dastmardi
درباره dastmardi

اين سایت با هدف اشاعه مفاهیم مدیریت كیفیت در زمینه ارائه خدمات آزمايشگاهی و ترويج استانداردهای رایج در اين خصوص نظیر ISO/IEC 17025, ISO 15189 ایجاد شده است.خوانندگان عزيز، سعي می شود در این سایت اطلاعات تخصصی و بروز در زمینه‌های سيستم‌های مدیریت كیفیت در مراكز آزمايشگاهی، استانداردهای بین‌المللی ارائه خدمات آزمايشگاهی، ارزيابی و محاسبه عدم قطعیت اندازه گیری، نمونه‌برداری پذيرشی، كالیبراسیون تجهیزات اندازه‌گیری، طراحی آزمایش‌ها، اعتباربخشی روش‌های آزمون و تضمین كیفیت نتایج آزمون ارائه شود. اميدوارم با همكاري شما عزيزان و علاقه‌مندان، يك پايگاه اطلاعاتي مفيد و معتبر براي علاقمندان بحت مديريت كيفيت در مراكز آزمايشگاهي در ايران ايجاد شود. لذا از ارسال نظرات ، پيشنهادات و مطالب علمي و فني خود دريغ نكرده و به غني‌تر كردن اين سایت براي استفاده كارشناسان و علاقمندان كمك نماييد. بديهي است مطالب و نظرات به اسم ارسال كننده درج خواهد شد.

نوشته‌های بیشتر از dastmardi
قبلی تاریخچه عدم قطعیت در اندازه‌گیری و راهنماهای معتبر مربوط به آن
بعدی بازیافت یا ریکاوری در روش‌ آزمون

9 Comments

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • آواتار هادی علیزاده فر هادی علیزاده فر گفت:
    13/11/1397 در 24:00

    لطفا استاندارد مواد غذایی برای کشور ترکیه می خواستم

    پاسخ
    • آواتار dastmardi dastmardi گفت:
      13/11/1397 در 24:00

      با سلام و احترام
      در این خصوص هیچ اطلاعاتی ندارم

      موفق باشید
      دستمردی

      پاسخ
  • آواتار فاطمه احمدآبادی فاطمه احمدآبادی گفت:
    31/03/1398 در 24:00

    عرض سلام و احترام خدمت جناب دستمردی
    وقت بخیر
    استاندارد کلی فرم کل و مدفوعی و استافیلوکوکوس در بستنی و همچنین نحوه انجام آزمایشات مربوط به آن را می خواهم
    با تشکر

    پاسخ
  • آواتار زیبا زیبا گفت:
    03/05/1398 در 24:00

    با سلام
    مطالبی که در فهرست قرار دادید چطور باید دانلود کرد

    پاسخ
    • آواتار dastmardi dastmardi گفت:
      18/05/1398 در 24:00

      با سلام و احترام

      از لینک زیر قابل دانلود است
      دانلود استانداردهای ملی ایران

      موفق باشید
      دستمردی

      پاسخ
  • آواتار tara tara گفت:
    21/02/1399 در 24:00

    سلام خسته نباشید
    من هرچی سعی کردم برای دانلود این فایل موفق نشدم و زمان کمی دارم و تا 24 ام باید مقاله رو کامل کنم و به بروشور استاندارد سس مایونز و ازمون هاش نیاز دارم لطفا کمکم کنید

    پاسخ
    • آواتار dastmardi dastmardi گفت:
      21/02/1399 در 24:00

      با سلام و احترام
      شماره استاندارد از سایت بردارین

      به سایت سازمان استاندارد بروید
      http://standard.isiri.gov.ir/

      استاندارد مورد نظر خود را دانلود نمایید

      موفق باشید
      دستمردی

      پاسخ
  • آواتار حسن طوماری حسن طوماری گفت:
    02/07/1399 در 24:00

    سلام
    دوستان استانداردهای مربوط به شکر و بکینگ پودر رو کسی میدونه؟؟
    آزمون های مختلف موجود برای شکر و بکینگ پودر
    ممنون میشم کمکم کنید

    پاسخ
    • آواتار منا منا گفت:
      25/12/1400 در 24:00

      سلام استاندار طعم دهنده کچاپ و بادام زمینی رو میخواستم کسی داره ممنون می‌شم واسم بفرسته

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
گالری تصاویر
  • تضمین کیفیت نتایج آزمون استان گلستان
  • کاربرد نرم افزار MINITAB در کنترل فرآیند آماری برای مشخصه‌های متغیر در سازمان منطقه آزاد کیش
  • تضمین کیفیت نتایج آزمون ادارهاستاندارد مازندران
  • تخمین عدم قطعیت اندازه گیری آزمایشگاه‌های صنایع غذایی و شیمیایی استان گلستان
  • تصدیق و صحه گذاری روش های آزمون در اداره استاندارد استان هرمزگان
  • آشنایی با الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 در شرکت ترانسفورماتور توزیع زنگان
  • ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه های آب و فاضلاب استان های شمال شرقی و شرقی ایران
  • کنترل فرآیند آماری (SPC) با استفاده از نرم‌افزار MINITAB در گروه صنعتی دانش بنیان مازرون فوم
  • طراحی و تحلیل آزمایش ها اداره استاندارد استان کرمانشاه
  • تعیین دقت روش آزمون پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری
  • آموزش کنترل فرایند آماری - مازرون فوم
    کنترل فرآیند آماری (SPC) با استفاده از نرم‌افزار MINITAB در گروه صنعتی دانش بنیان مازرون فوم
  • برآورد عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه های پزشکی برای آزمایشگاه های رفرانس سازمان تامین اجتماعی
  • ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاهی میکروبیولوژی برای شرکت سیناژن
  • ارزیابی عدم‌قطعیت در اندازه‌گیری با میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
  • آموزش برآورده عدم قطعیت اندازه گیری به روش بالا به پایین - زنجان
    ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری به روش بالا به پایین با نرم افزار MUKit اداره استاندارد استان زنجان
  • ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری برای کارگروه کروماتوگرافی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
  • کنترل فرایند آماری (SPC) شرکت عالیفرد (سن ایچ)
  • نقش عدم قطعیت اندازه گیری در فرایند ارزیابی انطباق استان مازندران
  • آشنایی با روش‌های آماری در مقایسات بین آزمایشگاهی اداره استاندارد
  • کالیبراسیون عمومی شرکت تکوین الکترونیک
  • آشنایی با تغییرات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
  • آشنایی با الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 استان مازندران
  • ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه های آب و فاضلاب استان های شمال شرقی و شرقی ایران
  • ممیزی داخلی مراکز آزمایشگاهی مبتنی بر استاندارد ISO/IEC 17025:2017 آزمایشگاه های آب و فاضلاب استان های شمال شرقی و شرقی ایران
  • تخمین عدم قطعیت اندازه گیری در شرکت تکوین الکترونیک
  • ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری در آزمایشگاه‌های فنی و مکانیک خاک وزارت راه
  • آشنایی با الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 اداره کل استاندارد استان زنجان
  • آموزش آشنایی با الزامات ایزو 17025 - اداره استاندارد بندر عباس
    آشنایی با الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 استاندارد استان هرمزگان
  • تضمین کیفیت نتایج آزمون اداره استاندارد خراسان شمالی
  • نقش عدم قطعیت اندازه گیری در فرایند ارزیابی انطباق اداره استاندارد استان زنجان
  • آموزش ممیزان داخلی نکات مهم در سیستم مدیریت کیفیت مبتی بر استاندارد ISO/IEC 17025
  • آشنایی با روش‌های آماری در مقایسات بین آزمایشگاهی و آزمون مهارت در آزمایشگاه‌های استان زنجان
  • آشنایی با الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 درمجتمع تولیدی نخ تایر صبا
  • نمونه برداری پذیرشی (ASP) اداره استاندارد استان زنجان
  • آموزش آشنایی با الزامات ایزو 17025 - اداره استاندارد بندر عباس
    آشنایی با الزامات و تغییرات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 اداره استاندارد استان هرمزگان
  • تجزیه و تحلیل سیستم اندازه گیری اداره استاندارد زنجان
  • آشنایی با روشهای آماری در مقایسات بین آزمایشگاهی اداره استاندارد همدان
  • ارزیابی عدم قطعیت اندازه‌گیری با نرم افزار QMSys GUM‌ در شرکت سیناژن
  • برگزاری دوره آموزشی تربیت ارزیاب فنی برای مراکز آزمایشگاه شرکت خودروسازی سایپا
  • عدم قطعیت اندازه گیری به روش بالا به پایین اداره استاندارد
  • آشنایی با الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 اداره کل استاندارد استان آذربایجان شرقی
  • ارزیابی عدم قطعیت اندازه گیری با نرم افزار QMSys GUM‌ برای آزمون‌های مرتبط با مواد نفتی در شرکت نفت ایرانول
دسته‌های محصولات
  • خدمات مشاوره
  • دوره‌های آموزشی
    • آموزش‌های آزمایشگاهی بر اساس استاندارد ایزو 15189
    • آموزش‌های آزمایشگاهی بر اساس استاندارد ایزو 17025
    • آموزش‌های مراکز آزمون مهارت بر اساس استاندارد ایزو 17043
    • دوره های آموزشی مدیریتی
    • دوره‌های آموزشی ابزارهای کیفیت
  • کتاب‌ها و راهنماها
  • مشاوره استاندارد ایزو 15189
  • مشاوره استاندارد ایزو 17025
  • مشاوره استاندارد ایزو 17043
  • مشاوره استاندارد ایزو 9001
  • مشاوره مدیریت عملکرد در سازمان
جستجوی محصولات
آخرین مطالب سایت
  • ارائه مدلی جامع برای مدیریت عملکرد کارکنان در مراکز آزمایشگاهی
  • فیلم آموزش استاندارد ایزو 17025 – الزامات منابع
  • فیلم آموزش استاندارد ایزو 17025 – الزامات ساختاری
  • فیلم آموزش استاندارد ایزو 17025 – الزامات عمومی
  • فیلم فاکتور عدم قطعیت چیست؟
تماس
  • تهران، رسالت، خیابان کرمان
  • 09125446045
  • info@dastmardi.ir
دسته‌ها
  • استاندارد ایزو 15189
  • استاندارد ایزو 17025
  • اطمینان از اعتبار نتایج – تضمین کیفیت نتایج آزمون و کالیبراسیون
  • انتشارات
  • تجزیه و تحلیل سیستم های اندازه گیری
  • تجزیه و تحلیل‌های آماری
  • تصدیق و صحه گذاری روشهای آزمون
  • خبرهای آکادمی
  • طراحي و تجزيه و تحليل آزمايش ها
  • عدم قطعیت اندازه گیری
  • كاليبراسيون تجهيزات
  • کنترل کیفیت
  • مدیریت ریسک در آزمایشگاه
  • مشاوره ایزو 17025
  • مشاوره و آموزش
  • مقالات
  • نمونه برداري پذيرشي
  • ویدئو
دسته‌های محصولات
  • خدمات مشاوره
  • دوره‌های آموزشی
    • آموزش‌های آزمایشگاهی بر اساس استاندارد ایزو 15189
    • آموزش‌های آزمایشگاهی بر اساس استاندارد ایزو 17025
    • آموزش‌های مراکز آزمون مهارت بر اساس استاندارد ایزو 17043
    • دوره های آموزشی مدیریتی
    • دوره‌های آموزشی ابزارهای کیفیت
  • کتاب‌ها و راهنماها
  • مشاوره استاندارد ایزو 15189
  • مشاوره استاندارد ایزو 17025
  • مشاوره استاندارد ایزو 17043
  • مشاوره استاندارد ایزو 9001
  • مشاوره مدیریت عملکرد در سازمان
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://dastmardi.ir/?p=670
ورود به سیستم ×
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ورود با کد یکبارمصرف
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:90)
آیا حساب کاربری ندارید؟
نام‌نویسی
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:90)
برگشت به صفحه ورود به سایت

ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:90)
برگشت به صفحه ورود به سایت
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) Iran
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. رد کردن

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی مشتریان آکادمی آماده است تا به سوالات شما پاسخ دهد.
نیاز به راهنمایی دارید؟
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.

سوالی دارید؟ از ما بپرسید، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس می گیرند.

آکادمی دکتر دستمردی
  • 09125446045
  • شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 17
  • info@dastmardi.ir