برگزاری دوره آموزشی تصدیق و صحه گذاری روش های آزمون در شرکت فرآوردههای لبنی کاله

دوره آموزشی تصدیق و صحه گذاری روش های آزمون با نرم افزار minitab 19 بر اساس الزامات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 برای کارکنان آزمایشگاههای شرکت فرآوردههای لبنی کاله به مدت ۱۲ ساعت برگزار گردید.
محل برگزاری دوره: آمل – شرکت فرآوردههای لبنی کاله
تاریخ برگزاری دوره: ۱۴ و ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۹
مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی
سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:
۱- الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 در خصوص تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون
۲- آشنایی با مفاهیم پایه در صحهگذاری روشهای آزمون
۳- آشنایی با نحوه صحهگذاری روشهای آزمون
۳-۰- مقدمهای بر صحهگذاری روشهای آزمون
۳-۱- تخمین صحت روشهای آزمون
۳-۲- تعیین دقت روشهای آزمون (بررسی تکرارپذیری و تجدیدپذیری)
۳-۳- بررسی مناسب بودن صحت و دقت اندازه گیری برای استفاده مورد نظر با شاخص های Cmp & Cm
۳-۴- بررسی مناسب بودن عدم قطعیت اندازه گیری برای استفاده مورد نظر با شاخص های Cmp & Cm
۳-۵- استفاده از اضافهسازی و بازیافت برای کنترل صحت روش آزمون
۳-۶- کالیبراسیون و خطی بودن در روش های آزمون
۳-۷- حد تشخیص (LOD) و حد کمی شدن (LOQ) در روش آزمون
۳-۸- گزینش پذیری روش های آزمون
۳-۹- استواری در روش های آزمون
۴- نکات تکمیلی در خصوص تصدیق و صحه گذاری روش های آزمون
۵- منابع و مراجع
هماهنگی برای برگزاری دوره آموزشی تصدیق و صحه گذاری روش های آزمون با نرمافزار Minitab:
جهت هماهنگی برای برگزاری دوره “تصدیق و صحهگذاری روشهای آزمون با نرمافزار minitab” میتوانید با ما تماس بگیرید.

درباره dastmardi
اين سایت با هدف اشاعه مفاهیم مدیریت كیفیت در زمینه ارائه خدمات آزمايشگاهی و ترويج استانداردهای رایج در اين خصوص نظیر ISO/IEC 17025, ISO 15189 ایجاد شده است.خوانندگان عزيز، سعي می شود در این سایت اطلاعات تخصصی و بروز در زمینههای سيستمهای مدیریت كیفیت در مراكز آزمايشگاهی، استانداردهای بینالمللی ارائه خدمات آزمايشگاهی، ارزيابی و محاسبه عدم قطعیت اندازه گیری، نمونهبرداری پذيرشی، كالیبراسیون تجهیزات اندازهگیری، طراحی آزمایشها، اعتباربخشی روشهای آزمون و تضمین كیفیت نتایج آزمون ارائه شود. اميدوارم با همكاري شما عزيزان و علاقهمندان، يك پايگاه اطلاعاتي مفيد و معتبر براي علاقمندان بحت مديريت كيفيت در مراكز آزمايشگاهي در ايران ايجاد شود. لذا از ارسال نظرات ، پيشنهادات و مطالب علمي و فني خود دريغ نكرده و به غنيتر كردن اين سایت براي استفاده كارشناسان و علاقمندان كمك نماييد. بديهي است مطالب و نظرات به اسم ارسال كننده درج خواهد شد.
نوشتههای بیشتر از dastmardi
دیدگاهتان را بنویسید