برگزاری دوره آموزش تصدیق و صحه گذاری روش های آزمون در شرکت پارسیان بهینه پایش

اشتراک گذاری

دوره آموزشی تصدیق و صحه گذاری روش های آزمون با نرم افزار minitab 20 بر اساس الزامات ویرایش جدید استاندارد ISO/IEC 17025:2017 در شرکت پارسیان بهینه پایش، ارائه‌دهنده خدمات آموزش، بازرسی و آزمایشگاهی مرتبط با کنترل کیفیت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به مدت ۱۶ ساعت برگزار گردید.

برگزارکننده دوره: شرکت پارسیان بهینه پایش

محل برگزاری دوره: بندر عباس – اداره استاندارد استان هرمزگان

تاریخ برگزاری دوره: ۱۶ و ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۰

مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی

سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:

۱- الزامات استاندارد ISO/IEC 17025:2017 در خصوص تصدیق و صحه‌گذاری روش‌های آزمون

۲- آشنایی با تصدیق و صحه‌گذاری روش‌های آزمون

۳- بررسی دقت روش‌های آزمون (بررسی تکرارپذیری و تجدیدپذیری)

۴- بررسی صحت یا خطای سیستماتیک در روش‌های آزمون

۵- بررسی مناسب بودن عدم قطعیت اندازه گیری 

۶- کالیبراسیون و خطی بودن در روش های آزمون

۷- تعیین حد تشخیص (LOD) و حد کمی شدن (LOQ) در روش آزمون

۸- بررسی گزینش پذیری روش های آزمون

۹- حساسیت و اختصاصیت در آزمون‌های کیفی

۱۰- بررسی استواری در روش های آزمون

۱۱- نکات تکمیلی در خصوص تصدیق و صحه گذاری روش های آزمون

۱۲- منابع و مراجع

هماهنگی برای برگزاری دوره‌ آموزشی تصدیق و صحه گذاری روش های آزمون با نرم‌افزار Minitab:

جهت هماهنگی برای برگزاری دوره‌ “تصدیق و صحه‌گذاری روش‌های آزمون با نرم‌افزار minitab” می‌توانید با ما تماس بگیرید.

dastmardi

اين سایت با هدف اشاعه مفاهیم مدیریت كیفیت در زمینه ارائه خدمات آزمايشگاهی و ترويج استانداردهای رایج در اين خصوص نظیر ISO/IEC 17025, ISO 15189 ایجاد شده است. خوانندگان عزيز، سعي می شود در این سایت اطلاعات تخصصی و بروز در زمینه‌های سيستم‌های مدیریت كیفیت در مراكز آزمايشگاهی، استانداردهای بین‌المللی ارائه خدمات آزمايشگاهی، ارزيابی و محاسبه عدم قطعیت اندازه گیری، نمونه‌برداری پذيرشی، كالیبراسیون تجهیزات اندازه‌گیری، طراحی آزمایش‌ها، اعتباربخشی روش‌های آزمون و تضمین كیفیت نتایج آزمون ارائه شود. اميدوارم با همكاري شما عزيزان و علاقه‌مندان، يك پايگاه اطلاعاتي مفيد و معتبر براي علاقمندان بحت مديريت كيفيت در مراكز آزمايشگاهي در ايران ايجاد شود. لذا از ارسال نظرات ، پيشنهادات و مطالب علمي و فني خود دريغ نكرده و به غني‌تر كردن اين سایت براي استفاده كارشناسان و علاقمندان كمك نماييد. بديهي است مطالب و نظرات به اسم ارسال كننده درج خواهد شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *