برگزاری دوره آموزشی نمونه برداری پذیرشی در شرکت فرآوردههای لبنی کاله
![](https://dastmardi.ir/wp-content/uploads/2020/09/IMG-20200922-WA0012.jpg)
دوره آموزشی نمونه برداری پذیرشی (Acceptance Sampling Plan) برای کارکنان آزمایشگاههای شرکت فرآوردههای لبنی کاله به مدت 16 ساعت برگزار گردید.
محل برگزاری دوره: آمل – شرکت فرآوردههای لبنی کاله
تاریخ برگزاری دوره: 29 و 30 شهریور ماه ۱۳۹۹
مدرس دوره: دکتر مصطفی دستمردی
![](https://dastmardi.ir/wp-content/uploads/2020/09/1-1.jpg)
![](https://dastmardi.ir/wp-content/uploads/2020/09/2-1.jpg)
سرفصل ارائه شده در این دوره آموزشی:
۱- مقدمهای بر نمونه برداری پذیرشی
۲- الزامات استانداردهای ISO/IEC 17025:2017 در خصوص نمونه برداری
۳- آشنایی با مفاهیم پایه در نمونه برداری پذیرشی
۴- انواع طرحهای بازرسی و نمونهبرداری
۵- انتخاب نمونه به صورت تصادفی
۶- انواع مشخصه ها در نمونه برداری
۷- نمونه برداری مشخصه های وصفی مطابق با استاندارد ISO 2859-1
– نمونهبرداری مشخصههای وصفی مطابق با استاندارد MIL-STD-105E
– نمونهبرداری مشخصههای وصفی مطابق با استاندارد ANSI/ASQC Z1.4
۸- نمونه برداری مشخصه های وصفی با استفاده از نرم افزار Statgraphics 18
۹- نمونه برداری مشخصه های وصفی با استفاده از نرم افزار Minitab 19
۱۰- نمونهبرداری مشخصههای کمی مطابق با استاندارد ISO 3951-1
– نمونهبرداری مشخصههای کمی مطابق با استاندارد MIL-STD-414
– نمونهبرداری مشخصههای کمی مطابق با استاندارد ANSI/ASQC Z1.9
۱۱- تهیه طرح نمونهبرداری به روش “S” محاسبات مقدماتی
۱۲- معیار پذیرش در نمونه گیری برای حدود مشخصه یک طرفه – روش “S”
۱۳- معیار پذیرش در نمونه گیری برای حدود مشخصه دو طرفه – روش “S”
۱۴- تهیه طرح نمونه برداری به روش “σ”- محاسبات مقدماتی
۱۵- معیار پذیرش در نمونه گیری برای حدود مشخصه یک طرفه – روش “σ”
۱۶- معیار پذیرش در نمونه گیری برای حدود مشخصه دو طرفه – روش “σ”
۱۷- نمونه برداری مشخصه های کمی با استفاده از نرم افزار Statgraphics 18
۱۸- نمونه برداری مشخصه های کمی با استفاده از نرم افزار Minitab 19
هماهنگی برای برگزاری دوره آموزشی نمونه برداری پذیرشی (ASP):
جهت هماهنگی برای برگزاری دوره “آموزش نمونه گیری پذیرشی (ASP)” میتوانید با ما تماس بگیرید.
![](https://dastmardi.ir/wp-content/litespeed/avatar/0da02e9864eebffc012ef97dc8a7449a.jpg?ver=1720883708)
دیدگاهتان را بنویسید